Mediumschool

Vanuit de behoefte om haar kennis en ervaring door te geven aan anderen, startte Sonja Dover ruim 25 jaar geleden met de Mediumschool. Inmiddels is de Mediumschool een begrip.

Een groot aantal hulpverleners en particulieren volgden een korte of lange leergang bij Sonja Dover.

Ben je gevoelig, voor sfeer, voor mens en of dier, voor de ruimte om u heen. Heb je wel eens het gevoel meer te zien, voelen en ervaren dan je feitelijk kunt zien? En wil je meer met deze gevoeligheid doen? Dan ben je bij de Mediumschool aan het juiste adres. Sonja Dover wijst je de weg van intuïtie naar paranormale gevoeligheid. Met haar concrete en heldere aanpak weet ze ook jouw gevoelige snaar te raken.

Masterclass "Van Intuitie naar....Meer" 

Training "Intuitieve Paranormale Ontwikkeling" 

Zie hieronder 

"Ik heb geleerd dat paranormale gevoeligheid helemaal niets te maken heeft
met zweverigheid. Het is juist van groot belang om goed geaard te zijn. Ik weet
nu hoe dat moet en dat het een belangrijke basis is bij het ontwikkelen van mijn
persoonlijkheid en intuïtieve - gevoeligheid."
(Mediumschool studente Judith )

Eerste beurservaring studente Mediumschool 2014

Eerste beursgang.

Samen met Nelleke heb ik de masterclass bij Sonja gevolgd. Tot Sonja op een gegeven moment zei dat het nu wel tijd werd om ons te profileren op een beurs. Zwolle zou het worden. Sonja zou daar ook zijn en als we dan met z’n drieën naast elkaar zaten kon ze ons nog een beetje steun geven. En zo gebeurde.

Eerst visitekaartje en website in orde maken en bedenken hoe je de tafel inricht. Naarmate de dag naderde steeg de spanning. Zouden de juiste inzichten wel op het goede moment binnenkomen? En als er nu niemand interesse zou hebben in wat ik aanbood?

PICT0331 (Mobile)De bewuste dag begon. We hadden drie tafels naast elkaar een beetje aan de rand van de beursvloer. Een prima plek om mee te starten. We begonnen ons avontuur met een gezamenlijke meditatie. Dat was een fijn begin. Het Olympische schaatsfeest speelde ons echter parten; hiervoor bleven veel mensen thuis. De mensen die er wel waren bekeken onze tafels aandachtig en Nelleke en ik hebben een aantal van hen mogen helpen. En aan het einde van de dag hebben we een gezamenlijke reading gedaan van een hond. Dat vind ik altijd heel leuk om zo samen te doen, omdat we elkaar zo goed aanvullen.

Warme groet, Sandra Nauta.

Februari 2014.

Ik vond het een hele fijne start van een nieuwe weg die ik ben ingeslagen. Sonja hartelijk dank voor je vertrouwen en je steun en toewijding in onze persoonlijke begeleiding. Ik hoop nog vele jaren samen met jouw en Nelleke op beurzen te mogen meemaken.