Wat is alles toch heftig op dit moment.

Veel mensen ervaren onrust in zichzelf, ontevredenheid, het niet meer weten wat te doen.
Irritaties, collega's die zeuren, partner die je niet begrijpt, jouw kind is druk, dan wil je weer rechtsom en dan wil je weer linksom.
Al met al, je voelt je hmmmmmmmmmm onbestendig.
En het is ook nog eens volle maan.
Juist, en daar zit het hem in.
Deze volle maan brengt ongelooflijk veel energie met zich mee en dat wordt alleen maar nog sterker de aankomende periode's.
Het heeft dus daar mee te maken dat wanneer je gevoelig bent, hoogbegaafd of paranormaal begaafd, je dus zeer druk en prikkelbaar bent, zenuwachtig voelt en weinig kan hebben, of elke opmerking als een verwijt verstaat, slecht kunnen slapen, is op dit moment sterker aanwezig is. De maan laat ons eigenlijk weten dat we anders met de dingen en elkaar hebben om te gaan.
Natuurlijk weten we allemaal dat we naar een nieuwe periode toe groeien en natuurlijk merken we de verschillen duidelijk op in onze naaste omgeving en bij ons zelf. Toch!
Er is zoveel op dit moment aan het veranderen, dat kan niemand ontgaan.
Maar dat de volle maan daarin een steentje bijdraagt, ontgaat ook vele mensen.
Vandaar dat ik zo vrij ben om hier wat over te schrijven.
Want, wat kunnen we nu hiermee, als de maan zo vol en sterk zijn gloed laat schijnen op ons, terwijl we eigenlijk lekker willen slapen en uitrusten.
Nou, in de eerste plaats, wil de maan ons vertellen dat we ons op kunnen laden aan deze sterke gloed om zware en lastige dingen los te laten en terug kunnen geven aan de aarde.
Nou dat alleen al is een kunst.
De Inca's hebben daar een mooi ritueel voor, namelijk de methode, om je linker hand op je maag te leggen en dan in te ademen via de neus en uit te ademen via de mond, al zittend bijvoorbeeld, en gelijk in je hoofd te visualiseren dat je alle zware dingen via je maag en benen terug wilt geven aan de aarde.
Want de aarde heeft onze zwaarte nodig, daar is de aarde blij mee.
En om de zwaarte kracht te blijven voeden heeft de aarde dit dus van ons mensen nodig.
Mooi toch. De aarde blij, wij blij.
Wanneer dus de maan op volle kracht zijn sterke maan straling aan ons zend, kunnen we deze oefening dus doen.
Het effect is dat je daardoor lichtheid/positiviteit in je hoofd toelaat en jij je als mens
op die manier extra laat opladen.
Als de maan niet zo sterk schijnt maar jij je bijvoorbeeld overdag kriebelig voelt of je hebt net ruzie gehad of een rot ervaring beleefd, is dit dus een geweldige goede manier om je van het zware te ontdoen om het in jouw hoofd en lijf dus kwijt te raken.
Alleen al dit te weten geeft kracht om er niet mee rond te lopen met al die rotzooi en nare gevoelens van jezelf of van anderen, wat jij gemakkelijk oppakt, omdat je zo'n gevoelig mens bent.
Maar, de maan laat ook diep in de nacht zijn stralen op ons schijnen om inspiratie op te doen, waardoor jouw creativiteit nog beter stroomt. Probeer het maar eens uit, het is de moeite waard, is mijn ervaring.
Wel, beste mensen, ik wil jullie dit niet onthouden en wens jullie veel plezier met deze krachtige maanstralen, wat alleen maar sterker en sterker wordt.
Of dit ook met 2012 heeft te maken???