Er ligt een prachtig pakketje sneeuw op mijn erf, het rijp is prachtig op de bomen te zien, zeker als de zon erop schijnt. Het vriest en de houtkachels moeten flink opgestookt blijven worden.

De witte wereld op dit moment geeft mij wel blijdschap en hoop. Alleen al omdat het wit is.
Er straalt kracht vanuit en kracht geeft mij hoop voor het nieuwe jaar van 2009.
Want wat staat er nu allemaal te gebeuren. Het is duidelijk dat er ongelofelijk veel staat te veranderen en daar word ik blij van.
Als er dan zoveel staat te gebeuren, dan is het belangrijk dat ik 2009 liefdevol in en aan ga.
Want ongewenst of gewenst, daar heb je dus KRACHT voor nodig. Sneeuw heeft altijd een magisch effect om mij gehad, als kind al, en nu als volwassene nog steeds.
Ik word er blij van en als ik er blij van wordt geeft mij dat hoop, zonder te weten waarvoor.
Magisch hoor die witte sneeuw.
Er is een helende recessie aan de gang, en niet zo zuinig ook. Hier in Nederland zijn we redelijk nuchter onder deze gegevens, we raken niet zo gauw in paniek en dat is maar goed ook.
Deze helende recessie vraagt onze kracht en trickelt onze aandacht om dat wat er staat te veranderen ook daadwerkelijk handen en voeten te geven.
Prachtig toch en wat een kracht heb je daarvoor nodig om door te zetten.
Daar hebben we wel elkaar bij nodig, want alleen is maar alleen en samen er tegen aan gaan
is veel leuker en creatiever ook nog.
Nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen worden aangereikt. Hoe herken ik deze signalen?
Vertrouw ik wel mijn ingevingen? Gezonde gedachte`s die helpen om scherp te voelen en te kijken wat we echt willen. Signalen die binnen komen, als een losse gedachte of een tekst van een boek of een titel van een film of zomaar een gesprek. Signalen herken je via jouw gevoel.
Je inzet is dus kracht om te verwezenlijken jouw doel, en daar hoort loslaten bij.
2009 vraagt veel van ons, veel zullen we los kunnen en moeten laten om te bereiken wat we willen bereiken. Opnieuw beginnen of juist doorgaan waar je net mee begonnen was. Alles loslaten en wachten op je ingevingen die je zullen vertellen wat te doen, wat te laten.
Loslaten…………………….Nieuw toelaten.
Je durven klein te maken. Je durven als een kind je op te stellen. Durven voelen en beleven. Herkennen de signalen. 2009 is een jaar waarin een start gemaakt wordt.
Het jaar van de veranderingen en weten dat we daarbij geholpen worden.
Gebruik leren maken van wijsheden die in ons aanwezig zijn en er altijd geweest zijn.
Dus ik mag absoluut leren vertrouwen op mijn ingevingen.
Niet meer hoeven te bewijzen maar gewoon mijn gevoel achterna gaan en mijn verstand daarbij te gebruiken. Daar heb ik stilte`s bij nodig om dit te versterken in mij.
Nou 2009
Kom maar op.
Ik wil wel.
U ook?
Loslaten………………… Nieuw toelaten